Klass 9a

Den svenska skolan är i kris och skolsystemet på väg att haverera. I alla fall om man ska tro betygsstatistiken som visar att var fjärde niondeklassare inte kommer in på gymnasiet. Klass 9A och deras lärare på Mikaelskolan i Örebro är beredda att göra en kraftansträngning för att förbättra sina resultat. Vi följer en tuff termin i en ny säsong av Klass 9A.

När pedagogerna Gunilla Hammar SäfströmStavros Louca och Thomas Holmqvist kommer till klass 9A på Mikaelskolan är elevernas kunskaper under all kritik. Lärarna har ingen kontroll över sina elever och undervisningen blir lidande.

De inkallade pedagogernas uppgift är att hjälpa lärarna att höja nivån på utbildningen. Målet är att samtliga elever ska nå behörighet till gymnasiet. Något som nästan ingen svensk klass klarar av.

Medverkande: Klass 9A, Johnny (matematiklärare), Malin (NO-lärare), Erik (SO-lärare), Therese (svensk- och engelsklärare), Henrik (idrottslärare) samt Mikaelskolans rektor Elisabeth.

De inkallade pedagogerna är den flerfaldigt prisbelönta matematikläraren Stavros Louca och Gunilla Hammar Säfström, som jobbat som lärare i över 30 år. Båda är välkända från förra omgången av Klass 9A. Lärarlaget har även hjälp av utbildningsledare Thomas Holmqvist som är van vid att vända lärarlag som inte når sina mål./svt

Det här är skrämmande!! att det finns sådana elever som näst in till är helt korkade!?!
ikväll kl 20.00 kan du titta på det!!
om du inte ska titta på top model som jag!

Medelanden♥
Postat av: anonym

fast det kan ju vara lärarna som lär ut på ett dåligt sätt också :)

2011-02-07 @ 15:27:42
Postat av: mathilda björklund

Hej!

jag vet inte om du är inne på den här bloggen längre men måste iaf säga att det är jag som är på bilden tillsamans med johnny! haha

2012-04-05 @ 00:55:12
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (den kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0