Bättre och bättre!

Hej och hå!
Det blev totalt 8 km på 52 min. Vi gick en stund för klantiga jag trampade snett men för det var riktigt halt på slasket. Det högg till i hälsenan så det är bara att hoppas att det blir bra tills imorgon! Igår så körde vi ett tuft fuspass med Zumba och styrka med jävliga benövningar så jag hade träningsvärk idag.

Det känns bra (jag vet jag tatar på lite mycket om det här...) att äntligen få träna!
Om jag inte hade varit lite kinkig med det där med bra väder så hade jag varit långdistanslöpare!
Nu ska jag ta en dusch plugga franska läxa, plugga till svenska prov och skicka iväg några mejl innan jag ska lägga mig.
Sov gott!♥

Jag ser det snöar!?!

Hej hej!!
Nu är jag hemma igen! Jag trodde verkligen att våren var på väg men sen när jag fick se att det började att snöa så blev jag inte lika glad... Riktigt tråkigt för snön bara vräker ned och den stannar på backen så nu är allt vitt igen efter att vi hade börjat att få se gröna nyanser.
Nu ska jag hoppa i träningskläderna och gå på toa sen så blir det 7 km i löpspåret! Känner mig riktig hurtig så det är skönt att få börja träna igen. Men jag ska försöka att hålla mig på benen så jag inte halkar, är lite som bambi på ha is året om....
Jag hade riktigt kul idag med min vän Isabelle!
Hej då!! Ha det bra♥
DSC_1065.jpg

New in ring

Ring från handgjort av mig som säljs av mig. Hahah en ring+ rosett= en ny ring.


Smile

Jag älskar den här bilden! Om blickar kunde döda så skulle jag nog ha varit det, titta på kattens min.
Bilden är tagen med självutlösaren, jag sprang runt runt runt med katten i famnen och den enda han gjorde var att ge mig konstiga blickar.

31 Mars 2011

Hej på er!!
Jag blev inte borta så länge för jag insåg hur kul det var att sitta och skriva!
Imorse vaknade jag 05.40 så jag skulle kunna gå upp och titta på stylistena och göra min läxa. Idag när jag vaknade så var det en riktig torsdag för igår vaknade jag och trodde att det var torsdag tills jag stod i skolan... Jag tyckte även att det var lite konstigt att sista avsnittet av stylisterna inte hade kommit ut..
Idag är det en exremt lång dag men det är bara att bita ihop för vi ska spela pigis, ha slöjd och ja det var nog det roligaste.. Efter skolan så ska jag vara med en kompis som jag inte har varit med någon gång tidigare så det ska bli jättkul!
Ha en jättebra dag men nu måste jag till skolan!
Hej då♥
Färgkod:Rosa

Stylisterna!! sista avsnittet!!

Gissa vem som satt uppe kl 6 för att titta?? åh mina ögon svider......

Pause

Hej på er!
jag kommer med en tråkig sak och jag vet att ni kan lista ut vad det gäller
Har tappat allt för att sitta framför datorn, tyvärr. Finner ingen ro och glädje med att sitta still och behöva stressa. Jag gör bloggandet till en sport då jag vill vinna men just nu är det ett stipendium och äkta vänskap jag vill vinna.
Jag vill till USA med hela mitt hjärta men just nu känns det meningslöst att ta sig tid med det för jag har en känsla av besvikelse men jag ska inte ge upp än...

Men jag är snart tillbaka redan imorgon eller på fredag så är jag tillbaka. Men nu så ska jag lägga en varm gosig katt på min mage och titta på film.

Men när jag är tillbaka då ska det bli andra bullar, ska fota som en galning på allt jag ser och är snyggt så jag ska bomba bloggen med inspiration!
Om ni vill fråga något så är det bara att kommentera!
Ha det så bra!

30 Mars 2011

Hej hej!
Vaknade imorse av att jag fick en klo i anskitet, men det var kul ändå! Om vi trivs med att ha en katt så kanske vi ska köpa en!! Det är så här att vi passar en katt tills slutet på veckan, en orange katt.
Idag så ska jag till skolan men först så ska jäg äta frukost och ni får se dagens outfit senare!
kram

Min dag i bilder


Fartfyllt

Hej!
Hela dagen har varit hur bra som helst!! För det första så vaknade jag pigg och glad kl 6!! Sen så fick vi tid över innan vi skulle åka och bada så vi åkte till ett jättestort shoppingcenter fyllt av snygga och coola butiker.
Eftersom vi hade studiedag idag så var det tomt överallt, inga köer och alldeles tomt med människor. Vi tog en tur in på en resturang med tacobuffé och den var såå god.
Min mage såg ut som en lite boll sen när vi hoppade i badkläderna.
Från klockan ett till klockan halv fem så var det full fart. Spring upp, åka ned, springa upp, åka ned de sista åken så pulserade det i huvudet och bännde i låren! Men nu är jag pigg igen för jag sov hela vägen hem!
Nu ska jag ta hand om världens sötaste katt!
Ha en trevlig eftermiddag!

Stripes

Topp H&M, Byxor- Vila
Back to basic

Ärmlös

Gina tricot 149 kr
Jeansshort solbrillor och sandaletter♥

Fjädrar

Glitter

Härligt snygga!

Sofis färgfest

3 bilder 3000 ord

29 Mars 2011

Hej god morgon på er!!

 

Vaknade nyss super pigg och glad. Idag ska jag till ett äventyrsbad i örebro så vad mer kan vara sämre? Joo min hals gör så ont så jag knappt kan äta/dricka/prata men jag ska knarka te och halstabletter en stund nu så kommer det säker att gå över.

 

Men eftersom jag skulle dricka te så får det bli scones till också! En engelskfrulle.

Idag tänker jag ha min nya bikini men jag vet inte om det är så bra för den har saker vit höftbenen och om man åker på mage så lär ju det göra riktigt ont!!

 

Nu ska jag ta ut sconsen ur ugnen och sedan blir dt en snabb dusch för att göra mina ben silkeslena...

 

Ha en bra dag!


I got the sweet dreams

Hej på er!
Styrde mina ben mot macken för att köpa dagens nummer av Sofis Mode. Jag hade tittat efter enkronor i alla mina små pengafråd en ganska lång stund. Men jag var på glatt humör och där stod jag vid kassan med fyrtio enkronor i handen! Lagomt vardags retande...
Nu sitter jag med en blåbärssmoothie i handen och ett genomskinligt sugrör som binder ihop den flytande maten med min mun. Gott!

Jag är ledig imorgon och ska då hämta mina skor! och sen ska det shoppas loss! Har tänkt att köra 100% nyttig imorgon och veckan ut. Så jag sa cykla en mil på morgonen och sen ska det tränas på SATS och då hoppas jag att kl är 10 så jag kommer in i alla butiker.
Gustavsvik i örebro för att bada loss!!
God natt!!

Next

Hej!!
Ska nu ta en promenad till vattnet för att fota! Det är så härligt ljus ute och nu känner man ju verkligen hur våren kommer med stormsteg! Jag är mycket piggare nu men min hals värker så mycket så jag blir galen!!
Ses!
en härlig bild som jag tog för 11 månader sedan! Vitsippor..

Hair!!

Härligt, ja! snyggt, ja!

Jag vill ha allt på mitt huvud nu!

Give me!

Eda148eb80db1467769ca8b0fa3078b3_large
Kolla in min nya blogg på devote http://jojjoos.devote.se !

Innan jag  byter helt så kör jag med samma inlägg på båda.
Kram

Turban

Hej på er!
Nu har jag tittat klart på up och the last song!  Känner mig lite som en boll, alldeles rund, haha. Jag tappade räkningen vi 5 st mack snittar med skinka, hm 9-10 st kanske har gått ned i min mage..
Måndagar är min löpdag då jag ser till att springa 4-7 km men idag blir det inget. Jag måste plugga till mitt prov istället som är på fre!
Ha det bra vi hörs senare♥

Stylisterna!!

Ihh jag måste få veta vem som vinner!!

28 Mars 2011

Hej god morgon på er!!
Sitter här hemma och fryser! Att jag aldrig få bli frisk?!?! Min feber steg under morgonen och jag mål illa också...
Igår kväll så trodde jag att jag skaúlle flyga iväg när jag låg i sängen. Det var som 100000 myror som sprang omkring där inne, överallt!! Det kliade, sved, brännde och känndes iskallt på samma gång. Jag fick nästan panik sen när det väl hade slutat så blev jag glad och bara låg och log. Men det var precis som det där cirkeln i "I rymden finns inga känslor" Men efter någon minut så skulle jag titta på vad klockan var på min telefon, men det är trasig och då blev jag ledsen över att jag hade varit så klantig och tappat den...
Nu ska jag krypa ned i soffan, hämta täcket, skära upp en apelsin och sätta på filmen Up. Sist när jag såg den grät jag floder...
Ha en bra dag!

Har en överraskning som jag hoppas att ni kommer att gilla!

Räven raskar över isen

0
En härlig promenad i snö och vind gjorde min dag! Jag såg en räv springa över isen och tagit en vilopaus på min favorit klippa.
Har varit lite deppig idag har varit lite inside the box innuti min hjärna och bara levt i tankarna.
Imorgon är det måndag och jag längtar inte för fem öre! Vill ta det lugnt, fota och träna även om träna inte är att ta det lugnt så är det bra att träna. Nu ska jag titta på Luftslottet som sprängdes och sen ska jag zzzzz.
God natt♥

Tack!

Hej
Har tänkt att testa mina nya skor med en promenad för att få bort lite energi för det känns som om jag ska krypa ur skinnet! Har så otroligt mycket energi efter B&J och kladdkakan!! Har märkt att jag blir riktigt lätt sockerhög av nästan allt som är sött! 1 glas cola är som en burk energidryck!
Tumblr_lip4m6dkfl1qbpwzeo1_400_large
Tumblr_liq73ibupv1qipl0go1_500_large

CLEANER

Hej hej!
Har varit så tråkig så jag har inte satt min fot utanför dörren på hela dagen och min kropp har inte lämnat pyjamasen.
Har städat hela dagen! Vardagsrum, mitt rum, köket och datorn. Allt är så otroligt mycket bättre om man trivs där man bor det räckte med att möbelera om för att få mig på bättre humör!
Egentligen så kulle jag ha tagit en tur till Elgiganten för att fixa en ny mobil att ha sålänge den andra är trasig och även för att ha som reserv om det skulle hända igen. Men det är ju härligt att ha två snygga mobiler som man kan matcha tillsammans med kläder och accessoarer.
Ne nu ska jag ladda ner en film, rosta äpplen och bada. Söndagskvällar är bland det mysigaste på hela veckan för man är lite trött och sen brukar det ju vara bra saker på tv men nu är ju Solsidan slut.
Men jag tror att Stockholm Båstad är bra också!
Ha det bra!
Svensk sommar är också bra!

De gör under





"de bästa som jag någonsin har haft!"

Gina tricot 3*149.
Underkläder shoppar man inte ofta men när man väl har börjat kan man inte sluta.... 

summmetd

Hand made by me


Broken

Min kära mobil♥
Så här ser katastrofen ut, det är lite kul för att det silvriga ramen runt finns det inte en enda repa på för den föll platt ne på glaset.

27e Mars 2011

Hej på er!!
Orkade bara inte blogga igår för jag har haft världens jobbigaste vecka+ att jag har ingen mobil just nu...
Filmen Never say never var riktigt bra! Han är så otroligt söt och snygg (har ni sett MAGEN?!) men har pratar inte så mycket i filmen utan det är mest människorna runt om honom, lite tråkigt...
Som sagt  "I've got the Bieber fever" så nu sitter jag nu med Never say never i hörlurarna...
Visar vad jag har shoppat senare och även vad jag har gjort men nu ska jag titta på film och ta det lugnt för jag mår inte bra, har feber och min hals svider...
Kram
P.S Glöm inte att ställa om klockan idag!!! Har gjort ännu ett misstag...hahaa
Tumblr_lip8cez9p01qhmcfho1_500_large

Earth hour

Allt är mörkt när man tittar ut genom fönstret. Allt är mörkt innomhus, det enda lus vi har är tv'n..

Filmen var jättebra! Proffsigt regiserat.

Min mobil är inte längre i nytt format, ser mer ut som en krossad spegel. Många tårar har runnnit ned för mina kinder. Undra när min ögonsten är hel igen...

Cinematime! Hej förlåt för den dåliga uppd...

img_0692 (MMS)

Cinematime! Hej förlåt för den dåliga uppdatering idag... Men en härlig lördag som den här har gått till shopping, glassätande och nu bio! Fick med mig några saker hem och imorgon så ska det shoppas mer. Ha en bra kväll så hörs vi sen när jag kommer hem<3


New in

Linne H&M 99kr

Hade detta linne på mig igår men här får ni en snyggare bild!

Flower

I år hänger det mesta på väskan! Svart, vit, färgglad, mönstrad, blommig, fransad eller flätad, kör all in!
Idag så ska det skaffas ett halsband med en klocka!

Broken


Jag har suttit och kämpat med frnsk manikyr en bra stund men när jag kavlade upp ärmarna för att fixa en sak så brat jag nageln! Min längsta och finaste nageln. Det är nästan värt att fälla en tår..

26 Mars 2011

God morgon!
Kvällen igår var långtråkig. Glassen smakade äckligt för chokladglass är det värsta jag vet! Det var inga bra saker på tv förutom Big Brother som var kl 22.00. Jag tittade inte på filmen Letters to Juliet och jag somnade tittandes på Ullared på mobilen....
Vilken bra fredagskväll!
Men idag så ska jag gå på stan för att shoppa och äta glass med mamma! Mamma+ett fint kort=en superbra kombination! Jag har redan tittat ut vad jag ska köpa...
Sen senare i eftermiddag så ska jag ut och springa och ikväll så ska jag kanske på på bio! Men först så ska jag baka kladdkaka (och jag har ingen aning varför..) i make money!!
Ha en bra dag!

All in

Veckans smoothie är köpt nu i en ny smak som smakade fantastico!!! Och Juicy brallorna är på så nu är fredagen igång.
Ikväll så ska jag äta indisk mat och Ben & Jerrys! Det ska testas en ny smak idag, Half baked. Men det finns nog ingen B&J som inte smakar gott, för allt gå ned i min mage....
Jag är lite piggare än vad jag var förut men annars mår jag precis som förut. Nu ska det tittas på Letters to Julliet har hört att den är super bra och det är trailern också!
Kram och god natt!♥

Designkunskaper

Kommentera om ni vill ha hjälp med eran design! Har gjort min egen och den här och några till så jag är "hyfsat" bra.


En till?

Foto:
Jag blir glad av att se på den här bilden! Allt har sin uppgift, mockahandskarna, pälsjackan i turkost, de vida byxorna osv.
Men det som gör mig glad är strumporna! Jag älskar färgglada strumpor speciellt när de sticker ut.

Klädsel


Linne H&M, Shorts- H&M , Tights- okänt
Perfekt outfit om det var 10 grader varmare ute!

Sjukling

Hej på er!!
Jag knallade långsamt hem från skolan vid 11 då jag mådde riktigt dåligt.
Det snurrade i huvudet, det var is i hela min kropp även om jag var varm på utsidan och det känds som om min frukost skulle få se dagsljuset igen.
När jag kom hem så så jag ett avsnitt av DH och sen så somnade jag och sov tills nyss.
Men jag är inte ett dugg bättre, huvudet dunkar, halsen svider och hela min kropp är som ett dallrande asplöv.
Det är precis så här jag känner innan insjuknar. Så det är bara att hoppas på det bästa!
Nu ska jag titta på Ensam hemma i New York och äta glass med kola sås! mumsigt!
Ha're!♥
jag och min onepiece

Wonder Nail

Den här favoriten älskar jag, men jag är lite hemlig av mig så ni får se färgen lite senare idag...♥

25 Mars 2011

Hej på er!
Det är fredag! Det är våffeldagen!! Jag får äta choklad idag!! Veckans bästa dag!
Men det finns en dålig sak just nu, det är -4 ute jag som hade tänkt att ha shorts... Det kanske kan bli lite kallt. Det är bara att hålla alla tummar som går att det blir varmare!
Jag är supertrött idag även om jag somnade kl 22 och vaknade kl 6 så kändes det som om huvudet skulle sprängas i tusen bitar. Så jag ska ta en lite powernap snart.
Jag slänger in en outfit senare.
Ha en super bra dag! KRAM
Jag älskar dessa snygga bilder på Ann från Top model!

Freezing

Hej hej!
Kom nyss hem för jag har varit ute och sålt plastpåsar i en timme! Jag är helt slut för jag kom hem från innebandyn tog en macka och sen var det bara att gå ut igen och sälja. Från början så var det svalt och skönt men när klockan började att närma sig åtta så trotte jag nästan att jag skulle frysa ihjäl!!

Nu ska jag äta eller drick rättare sagt en blåbärs smoothie! Mummsigt men först så ska jag ta en dusch en så ska jag dejta en speciell sak, min kudde(ar)!!

Imorgon är det fredag och det ska bli så otroligt skönt för jag vakade imorse och trodde att det var fredag,
så det har varit fredag hela veckan för mig!

God natt!♥
en härlig bild som jag tog i morse!

Färgklick

Kofta från Cubus, T-shirt från H&M, Byxor från Bik bok och de är nya!

SLUMBEROUS STORIES

Hej på er!
Har nyss kommit hem från skolan och jag önskar att denna skoldagen var över för 4 timmar sedan. Jag är så sjukt trött så jag tror att jag somnade när jag låg i moas knä och läste.  Idrott, slöjd, bild, so, ma, franska och  svenska är de ämnena som vi har haft idag.
Min mage är fylld av pannkakor och blåbärs sylt om jag åt nyss. Jag var riktigt hungrig när jag kom hem från skolan då jag inte hade varit hungrig på hela dagen.
Ni skulle inte kunna se skillnad på mig och en zombie just nu ögonen är nästan helt slutna och jag sitter inlindad i två vita filtar.
Men det är några timmar kvar tills jag får säga god natt för nu är det innebandy träning som gäller!
Kram
shorts like this one i want now!

Sofis mode

Ännu ett nytt nummet till min samling börjar att gå över 150 st eller kanske lite till, vem orkar att läsa?

Föresten! Om jag byter till Devote hänger ni med mig då??

Färgexplosion

Färg!

Stylisterna avsnitt 18

Det rann tårar nedför mina kinder.. Make upen som var på mina fransar är inte kvar.



24 Mars 2011

God morgon på er!!
Gick upp tidigt idag 05.35 för jag tänkte att vara kl tills kl 6 så man kan sitta och titta på tv resten av morgonen.
Så nu är jag helt klar tom mina tänder är borstade! Det är så härligt att våren är verkligen på gång! jag har sett gröna saker på träden och snön är det inte mycket kvar av. Den här sommaren kommer att bli den bästa någonsin! Med kompisar, shopping och sol och bad.
Nu ska jag titta på stylisterna! Det är så spännande och så bra men det börjar ju lida mot slut.. Men snart börjar ju glamorama! följde den första säsongen slaviskt.
Ha en bra dag!!

Art of Johanna

Before:
After

En städning med ommöbelering fick många pärlor svett av rinna nedför min panna!
Men det känns synd att  missköta sina investeringar...kläderna alltså

God natt♥

Mjölksyra

Hej!
Har nyss kommit hem från ett jobbig fyspass! Men hon som tränade oss sa att det var det jobbigast av alla passen så det är bara att blicka framåt. Vi dansade i 2 min och körde sedan cirkelträning i 2 min i hela 60 min! Men snacka om att vi kommer bli vältränade och få bra kondition!
Nu ska jag ta det lugnt och ta ett lååååååååååååångt varmt bad.
Ikväll är det bara matlagnings program och sen är det Big Brother men det var rens skit så det blir en tidig kväll så man orkar med skolans jobbigaste dag 8.00-15.20.
Nu ska det ätas våfflor!! Mummsigt!
Ha det bra!
en slut människa med näsan i tidningar

Not complete

Hej!
Har nyss kommit hem från stan jag kan bara börja med att det är inte min dag, inte min vecka och inte min månad. Allt går bara skit.
Missar 2 st bussar, har sönder mina dyraste skor, glömmer pengarna 2 dagar i rad, brutit mitt godislöfte efter 2 veckor och jag tappar bort allt men jag hittar det till slut på de mest otroliga ställena.

Nu sitter jag i soffan med en skål med soppa och försöker att slappna av innan träningen som kommer att bli den jobbigaste på länge!
Ha det så bra!♥

Shoppingtur no 2

img_1656 (MMS)

Shoppingtur no 2


Dagens detajl


Dagens klädsel

Kofta- H&M, Linne- Bik Bok, Jeans- H&M
Jag har träffat min stil som jag älskar! Och vill leva resten av mitt liv tillsammans med♥

My friend and I


23 Mars 2011

God morgon!!
Har nyss vaknat vilket är ganska sent för att mig som går upp kl 05.40 och inte 06.45...
Vi håller på att sminka oss och klä oss och göra oss snygga!,haha. Det var en underbar känsla att inte vakna upp i mitt rum för det är så ljust och kallt(i färgerna) så Moas rum är mycket mysigare.
Jag hade världens bästa dröm inatt då jag blev stylist assistent åt Jonas Hallberg och jag var den bästa, såklart... Sen så blev han så gammal och sen så tog hans liv slut och då fick jag alla hans solglasögon!! Det var då ca 150 par!
Dessutom fick jag ta över alla hans klienter som han brukar styla. Det var lite sorgligt att detta inte var verklighet.
Nu ska jag äta frukost ses senare, kram!
Tumblr_li2d14wpbm1qe9pwxo1_500_large
Tumblr_ligqng2hrz1qaefeto1_500_large

Bonus

Hej på er!!
Sitter nu hemma hos Moa för jag ska sova där inatt! Det ska bli så kul för vi ska titta på Big Brother och det blir mitt första avsnitt jag ser för jag har inte hunnit att titta på det, stressigt dygnet runt... Det är inte så bra att stressa har jag märkt för man får ont i magen och i huvudet.
Jag duschade,åt, packade och fotade på 20 min!! Så jag är helt slut nu!
God natt, puss♥

Most Wanted- White jacket

Foto:
Den vita kavajen är en storslagen favorit i min garderob!

It's almost my dream

Hej hej!!
Har nyss kommit hem från stan.  Jag var där med Moa och vi hade riktigt kul.  Jag fick med mig 2 st saker hem som ska invigas redan imorgon, men det skulle nog ha blivit mer om mer.
Men mina pengar ligger i min plånbok som ligger i mammas bil. I min plånbok så låg ju även mitt busskort så jag fik dra en fin vit lögn att min mobil hade tagit slut på batteri för att kunna komma in till stan.
Imorse så var jag som ett stort yrväder som flög omkring här hemma. Halva min garerob ligger numera på golvet och sängkläderna också. Allt var borta konstigt nog... Johanna i ett nötskal!
Nu ska jag stressa iväg på min träning, kram!

Citygirl

Skor- FootNews, Jeans- BikBok, Blus- Gina Tricot, Jacka- BikBok, Brillor- RayBan
Gled omkring i dessa kläder idag, bekväma och myxiga perfekt för en tisdag!


go for a walk


22 Mars 2011

God morgon på er!!
Sitter med en rykande kopp te i min hand och i den andra så så har jag en rykande kopp med soppa! Har så sjukt ont i halsen så det går inte ned något annat än flytande.
Igår var det ju TopModel finalen! Spännande och vackert! Man vill ju inget annat än att hoppa ner i deras kläder i Milano. En helt fantasktisk bransch med svarta bakgrunder.
Idag så ska jag med moa in till stan för att shoppa!! Jag har bestämt mig för att komma hem med 3 st saker och två ska vara vita och en ska vara gul!
Det här var inlägg 1 av 5 för idag.
Nu ska jag äta klart och sedan blir det skolan! Kram.
all in pink

Ice cream is lovely!

Hej hej!
Det var superskönt att få springa av sig en stund jag klarade de 4 km lätt som en plätt då jag blir gladare för varje för varje km jag orkar att springa.
Har känt och sett att jag har tappat så otroligt mycket i både kondition och muskelmassa när jag har varit sjuk. Men nu ska det bli ändringar på det! Träning 6 gånger i veckan med både kondition och styrka med den här träningen så kommer jag att bli fit till sommaren!
Idag ska det firas med bullar då det är final på Top Model det här har jag väntat på hela hösten!
Min familj har även börjat att gilla detta program och jag är glad över att jag kan få titta på programmet utan klagomål att det är ren skit, haha.
Förlåt för de tråkiga inläggen idag men jag har lagt för mycket tid på bloggen och för lite tid på mig själv och mina vänner så uppdateringen kommer att bli lite sämre men jag ska göra inläggen mer intressanta och väl genomtänkta.
God natt och sov gott!♥
Gud vad jag vill ha SOMMAR!!! Dessa bilder är från min namnsdag!!

Kissie

Hej!!♥
Snubblade nyss in genom dörren här hemma. Det är skönt att komma hem men jag ska snart ut igen i det kalla gråa vädret.
Ska ta en löprunda på 4 km nu men vill springa 7 km, om jag inte hade haft träning imorgon och sen på onsdag och sen en till på torsdag. Det är nästan fullt upp på eftermiddagarna. Men som tur är så börjar det tunna ur med läxor och prov så det känns som om man har så mycket tid över men ändå inte.
Ha det bra!
slänger in två bilder som stämmer in på läget: Mitt mellanmål "mellanmålet är målet" och de kommande ärgerna jag vill klä mig i Endast.

Stylisterna avsnitt 17


The skirt!


Vad härligt att matcha till ett vitt stort linne! eller en vit stjorta!


i want the summer

i want the summer


21 Mars 2011

Hej på er!♥
Jag klev upp för en timme sedan för jag skulle duscha. Så nu sitter jag med en stor kopp te under ett täcke i soffan. Det är skönt att veta att det är en bra stund kvar tills skolan börjar, 9.30. Nu ska jag titta på film och dricka ännu mer te sen måste jag röra skolböckerna. Enligt mina regler så ska jag inte röra skolböckerna under helgen så nu är det bara att plugga! Idag så slutar jag sent kl 15.40 efter det så ska jag ut och springa. Nu ska jag kicka igång träningen rejält!
Ha en bra måndag!
dessa ska jag shoppa för imorgon!

Johanna ♥ Elin

Denna underbara tidning fick följa med mig idag hem när jag tog promenad nr 2 för idag. Kvällen har bestått av Solsidan, ost och kex.
Vill se på Big Brother och Wild Child men jag ska träna istället har jag tänkt mig.
Wild Child är min favorit film och jag vet nte varför men jag såg den 4 gånger i rad när jag var sjuk för några veckor sedan, jag tröttnar aldrig på den men det är nog för jag drömmer om ett liv hon hade i USA.  hoppas att veckan gör det också!
Kram och god natt!
Imorgon är det skola igen usch vad helgen har går fort

Sisters

Stockholm i sommar kommer att bli bäst!

Raise your hand

Hej!
Jag och min kompis Elina var ute och gick tillsmmans och vi gick 12 km! Alltså 1,2 mil1 Det känns i mina lår efter den promenaden. Vi såg säkert ut som två fån närvi gick.
Vi gick med samma ben framåt, wayfarers på näsan, ett stort leende på läpparna och en varsin bon aqua päron flaska i vänster hand.
Jag kom hem vid kl 3 sedan dess har jag legat i soffan och ätit kakor och städat mitt rum! Så nu är det fint och i ordning där inne men det dröjer nog inte länge innan det är lavinvarningar i min garderob...
Ha det så bra!

Black is black soon black is white.

Foto:
Det är många som pratar om att vitt är det nya svarta men det har nod inte börjat än. Så länge snön fortfarnade ligger tjock på marken och träden är nakna så tänker jag köra mer på svart. Varje vår kör jag stenhårdt på att klä mig ljust och förbjuder nästan mig själv att köpa svarta plagg. Men på hösten så har jag svårt att gå och köpa ett par vita jeans eller en helvit cardigan.

Smaskigt

Detta var vad jag åt igår och jag är fortfarnade mätt!! Jag vill ut och spring men det är jag för lat för!! Har ångest över att jag inte gillar att träna lika hårt längre....

I can't wait longer.

Summerdreams

20e Mars 2011

God morgon!
Idag är det en såndär härlig dag till med sol och kvittrande fåglar. Har suttit i mitt solfönster i mitt rum och njutigt av kladdkaka som blev kvar från igår, frödingekladdkaka bara smälter i munnen.
Jag ska fixa mitt yttre om en stund och göra mig tillräckligt fin för att ta en låång promenad och gå så långt som jag orkar.
Igår när jag och mamma var i stan så stod det en massa LYX bilar utanför karlstads lite lyxigare hotell. Det var Porche (cayenne och panamera), Ferarri och Lamborghini. Kändisar i stan?? Men när vi kom hem så kom vi på att det var ju MMA galan senare på kvällen. Även att det stod biffiga lite mörkare killar utanför gjorde den förklaringen närmre sanning.
Jag får feber lite då och då nyss så hade jag ganska hög feber sen går det ned och sen går det upp igen osv. Det är lite konstigt men jag håller på att få mer tänder bak i munnen.
Ha en bra dag, idag orkar jag inte sitta framför datorn när det är så vackert ute. Men räkn med mer updatering ikväll då det säkert blir kallare.
Kram♥
min nya favorit!

I'm going crazy!!

Hej på er!!
Mina tår är som små isbitar! Jag och Elina var och sålde plastpåsar för klassen i 2 timmar. Vi båda gick i converse och de värmer inte fötterna så bra. Vi träffade på många olika människor efter att nästan varje dörr stängdes så fylldes våra läppar med ett leende. Att det finns så många olika människor det finns verkligen inte en enda lik någon annan...
Sen så sprang jag 1.3 km utan att bli trött och jag ha inte sprungit så långt på 2 månader för jag har legat hemma sjuk.
Vi ska snart äta lördagsmat och sen ska vi se en film och äta frukt, jag ska äta frukt med majskex.
Men först så måste jag städa mitt bombnedslag till rum, jag avskyr när det är stökigt men jag är för lat för att städa.

Imorgon så ska jag testa på ett nytt gym! Har tränat på SATS några gånger men med min månadspeng så räcker det bara till ett träningskort och inte till kläder...
Ha det bra!♥

Feathers

Hittade dessa sötingar på stan idag och jag gissar att det kommer att användas flitigt!


Jeans

Bik Bok 299 kr

Kommer vara perfekta till 100% till sommaren!

Cookies

Det blev en liten stund på stan och jag kom bara hem med en sak då det blev lite tight med tid. Men jag ska dit på tisdag igen så då ska det bli lite mer!
Mina kusiner är här och vi ska fira våra födelsedagar. Jag  och min kusin fyllde år i början av februari och den andr fyller år om een vecka. Så jag och mamma har fuskat riktigt mycket! Köpt frödinge kladdkaka, färdiga bullar, kakor och en smulpaj....
Så nu ska jag tjocka mig idag och bli riktig fet! haha.
Ha det bra!♥

Fjädrar


19e Mars 2011

God morgon på er!
Hade problem med att somna igår så jag låg och tittade på SATC 2 fram tills klockan blev halv tre.
Det var i november jag såg den filmen sist, den är inte den bästa jag har sett men den är bra!
Jag lyckades inte att sova länge idag heller jag vaknade klockan ÅTTA!! Jag trodde den var runt 11 men det var klockan inte. Snart får jag sätta upp ett mål att jag måste sova längre!
Har precis ätit en awesome frukost som håller mig mätt i många timmar!

Om en stund så ska jag till stan och shoppa det jag inte fick med mig i onsdags, och det är några saker bla en väska, en poncho och ett par solbrillor.

Den här dagen är redan fantastisk solen skiner, fåglarna kvittrar och jag ska åka och shoppa!
Ha en bra dag så hörs vi runt lunch!



Energyfinal


Har haft en grym kväll tillsammans med tjejerna. Jag ock Johanna fotade en stund sen gick vi hem till frida och där satt jag Johanna, Emma och frida och snackade i hennes rum som var det mysigaste och finaste rum jag har sett! Stort, ljust, städat och perfekt för att fota i.
Enligt mig så är Frida värsta proffsfotorafen vilket hon är så checka in hennes blogg som hon skriver tillsammans med sin bästa vän. HÄÄÄÄR

Jag vill inte gå och lägga mig för jag vill sova länge imorgon så länge att man känner att man missat en stor del av dagen. Jag är en av de få som inte gillar att sova, usch. Ska tvätta bort allt smink och sen ska jag titta på film!
God natt!♥

Weekend to Paris

Johanna & Johanna

Fredags kvällen!

Dessa låtar strömmar ut genom högtalarna i hög volym och mycket bas.

Kisses

Hej hej!!
Snodde datorn för att gör en uppdatering om dagen. Fredagar är verkligen den sämsta dagen på hela veckan. Man börjar tidigt och slutar sent.
Efter skolan gick jag hem till Johanna och nu sitter vi här i hennes soffa, dunkar och är mätta!
Vi klämde ner 3 st våfflor var med sylt. Ikväll så ska vi ha det mysigt för det var ett tag sedan vi sågs ca 2 månader sen så det var ett tag sedan. Nu ska vi fota och prata lite. Har tänkt att köra på temat georgeus och sen så ska vi låta sminket rinna och fota lite till.
Det blev ej något badhus idag då det inte finns någon bastu där för det håller på att bygga om.
Ha en bra fredag!!!



Los Angeles, America

Allt från Bik Bok!


Los Angeles


Dagens detalj


18 Mars 2011

God morgon!!
Nu är jag supepigg så nu kommer jag att överleva en hel skoldag med marginaler. Vaknade kl 05.50 pigg och glad. Eller inte så glad som jag hade önskat, mina bikinitrosor är borta, mina nya favoriter! De blommiga från H&M.
Jag ska till badhuset och simma 1000m istället för att gå på min innebandyträning då jag har svårt att greppa klubban.
Tills idag så hade jag tänkt att ta solbrillor och skinnjacka men snön vräker ju ned!! Alla som trodde att våren verkligen var på g hade fel inklusive jag.
Nu har jag lite bråttom för jag hade tänkt att vända upp och ner på huset och kl 7.10 ska jag vara hos min kompis och för att sminka mig.
Ha en bra dag!!♥
Foto:

Je suis mauvais en français

Hej
Hittade dessa bilder som får mig att vilja ha sommar nu nu nu!! (nedanför)
Har nyss ätit och ska hoppa ner i duschen och göra mig fräsch tills imorgon! Förut när jag skulle mata fåglarna (för jag fick lust att göra det) utan för huset för fåglarna såg hungriga ut. Helt plötsligt så kom det en ORM!! Jag tror jag hoppade en meter upp i luften och skrek! Nu så förväntar man sig ju inte att det ska komma ormar runt benen...
Måste plugga till min franska tills imorgon och det kommer inte att gå bra...
Ha en bra kväll och god natt! Idag har jag tänkt att släcka nattlampa kl 21.00 så jag är pigg imorgon!
Kram!♥


Dofta gott i vår!

Min favorit som doftar ljuvligt!



Perfekt!



Den här doften duttar jag på min kudde varje kväll och det luktar såå gott!


Not again

Hej på er!
Jag ligger i soffan under 2 täcken, 1 överkast, 2 filtar och jag har på mig min one piece. Men jag fryser fortfarande, 38,2 graders feber och illamående är inte så kul. Jag som nyss var sjuk och blev frisk för 2 veckor sedan då jag hade varit sjuk i 6 veckor!
Jag gick hem från skolan kl 12 och då missade jag matten som var några minuter senare, matteprovet. Men det går ej att tänka när man fokuserar sig på att inte spy.
Jag gick med korta tunga steg hemåt när jag sedan var hemma så kastade jag mig i soffan och somnade.
Nu ska jag sova en stund till och försöka att bli piggare för jag vill ut och gå!


Beige


Byxor- Vila, Linne- Åhlens, Blus- Bik Bok, Armband/hårring- H&M
Kände för att klä mig avsappnad idag så det här var min tolkning av av avslappnad.

Fantasi

Foto:
Det är härligt att se den här bilden! Snacka om fantastiskt. Jag gillar människor som sticker ut i mängden.

Lovely H&M

Dessa härliga bilder som jag fotade ur H&M Magazin är helt fantastiska! Jag vil ut och plåta liknande bilder nu eller i sommar får det bli! De flesta bilderna är från H&M concious

17 Mars 2011

God morgon!
Idag kan jag tala sanning fullt ut! Jag vaknade av mig själv kl 5.40! helt utvilad och pigg för att göra en härlig torsdag! Nu på morgonen så har jag myst runt i min morgonrock och i mina tofflor. Har plockat fram vad jag ska ha på mig idag, sminkat mig och ätit frukost är vad jag har gjort nu på morgonen! Jag kommer säker vara klar till kl 7!
Jag springer typ med frukosten och tandborsten i munnen varje morgon till skolan... Tidsoptimist nr 1....
Igår när jag testade kläder på Bik Bok så hoppade en kompis in och där stod jag i underkläder... Så nu har bik bok sett mina underkläder.
Nu ska det tittas på Styisterna nu är det inte många kvar!
Ha en bra dag!

Korall

Vero moda 30;-

"Otrligt bra och håller länge" det var vad de sa i kassan nu ska det testas och se om det stämmer!


God natt! Ses imorgon med nya roligheter och outfits♥

Fruktsallad

Mina ben har träningsvärk efter 3 träningar i rad och en dag med klackar. Knallade omkring med mina kilklackar på stan med mamma. Jag sprang från butik till butik och shoppade, jag köpte ett par byxor men 2 min efter att jag köpte dem så fick de åka tillbaka till butiken kännde mig inte riktig säker. Men jag hittade några riktigt snygga saker som fick följa med mig hem. Men de visar jag imorgon. Nu får det inte bli nog med shopping tills nästa vecka.
Nu ska det ätas nygräddade våfflor med glass. Kram


Fine

Hej hopp!
Doktorn sa att det var bra men att jag kunde ha ont ett bra tag framöver. Egentligrn så skulle jag ha shoppat från kl 14-19 hade jag tänkt mig men det blir långt ifrån det, tyvärr. Jag har tittat ut exakt vad jag vill ha så det går nog ganska snabbt att shoppa. Jag är nöjd att jag äntligen kan titta in i min garderob i några minuter och se vad som saknas, färg, passform och modell.
Jag sa nyss till min mamma att jag behövde att löst blommigt linne och ett par byxor i en speciell nyans och ett par sköldpaddsmönstrade solgalsögon med tjock skalm.
Ses!
4
Visar dagens outfit sen, kram

Place to place

Hej hej!
Kom nyss hem från skolan vi ska sälja plastpåsar med klassen. Det är 300 paket som ska säljas!!
Nu ska jag till doktorn och sedan till stan, ses sen! I had to go NOW!
1299888577690634_large

Let's wear it in spring

voo

My passion

passion for fashion
is fasion

16 Mars 2011

God morgon!!
Hoppade upp ur sängen förut och sprang ned för trappan ned till duschen samtidigt som jag sjöng på en bra låt.
Jag skulle gärna vilja skriva så här men det vore en lögn. Istället så gnuggade jag mina ögon, ryckte åt mig täcket och sov en stund till. Sen fick jag dåligt samvete för jag var tvungen att duscha för jag däckade i soffan för jag var så trött!
Nu sitter jag och äter frukost med en filt om mig och fryser. Idag ska det shoppas!! Jag ska beställa från internet och jag ska även till stan för att shoppa. När jag kommer hem så ska jag ut och gå en lång stund, ca 1 timme.
Jag avskyr att det har blivit så otroligt kallt igen nu är det -7,6 ute!! Det är så långt från sommar man kan komma......♥
Ha en bra dag!
Så här varmt vill jag gärna att det ska vara året om i skuggan.....

Spetsigt

Christian Louboutin Christian Louboutin Christian Louboutin 

Från början tyckte jag att spetsig tå är för tanter. Men så är det inte längre snyggt, bekvämt och snyggt! Alla spetsiga tår har setts på många visningar i höstas och  i många färger.

God natt!♥ imorgon så ska det shoppas!

On the bottom of the bottle

Hej!
Kom hem från min träning för en stund sedan och jag är helt slut! Träning 3 dagar i rad är jobbbigt speciellt med en handled som gör ondare och ondare för varje dag som går.
Jag och mina kompisar spelade Wii förut och jag tycker att det är så sjukt kul men det blir aldrig att man åker till affären och köper något. Skev äver även ett prov idag ett So prov om lag och rätt. Det är bara att hålla tummarna och hoppas att man fick godkänt.

Ska styra mina ben mot  duschen för att stå i duschen resten av kvällen. Känna det varma vattnet rinna nedför huvudet sedan axlarna och sen nedför ryggen och bara drömma bort en stund. Att drömma sig bort till ett vattenfall i ett land i söder långt långt söder ut.
Ha det bra!
Min kamera CANON POWERSHOT SX210IS är ej bra att ta makrobilder med.. Jag som älskar det...

Invigning

Jeansjacka//JC , Byxor//BikBok
Det kändes härligt att inviga jeansjackan idag för då vet man att våren är här!

I must have

Fanststico pris, snygg till bruna ben och blont hårsvall! 5/5 svalor

Bara le och vinka *madagaskar*

Hej!
En kort dag i skolan idag bara 4 timmar! Har nyss kommit hem och nu så ska jag iväg till en kompis och det ska bli kul!
Egentligen så skulle jag till stan idag men jag orkar bara inte.
Nu ska jag ut i den sköna vår solen hej då!

Marslistan

1. Presentera dig själv
2. Så blir ditt 2011
3. Dina favoritpersoner
4. Ett galet upptåg
5. Alltid i ditt kylskåp
6. Dina bästa filmer
7. Ett tråkigt minne
8. Tre saker du vill förändra med ditt liv
9. Dina favoritplatser
10. Du och idrotten
11. Ett roligt minne
12. Tre saker du tycker om med din kropp
13. Musiken som betyder något
14. Något du skäms över
15. Du och kärleken
16. Idag har du...
17. Ditt yrkesliv
18. Ett val du ångrar
19. Något du är stolt över
20. Ditt liv i siffror
21. Tre saker du ogillar med din kropp
22. Dina ovanor
23. Böcker som berört dig
24. Om du var sexton år och precis skulle välja gymnasielinje igen
25. Ett samtal du minns
26. En tisdagskväll klockan 20:42
27. Ditt utseende
28. Dina bästa egenskaper enligt dig själv
29. Du och alkoholen
30. Det värsta du vet
31. Något du ser fram emot
1. Presentera dig själv
2. Så blir ditt 2011
3. Dina favoritpersoner
4. Ett galet upptåg
5. Alltid i ditt kylskåp
6. Dina bästa filmer
7. Ett tråkigt minne
8. Tre saker du vill förändra med ditt liv
9. Dina favoritplatser
10. Du och idrotten
11. Ett roligt minne
12. Tre saker du tycker om med din kropp
13. Musiken som betyder något
14. Något du skäms över
15. Du och kärleken
16. Idag har du...
17. Ditt yrkesliv
18. Ett val du ångrar
19. Något du är stolt över
20. Ditt liv i siffror
21. Tre saker du ogillar med din kropp
22. Dina ovanor
23. Böcker som berört dig
24. Om du var sexton år och precis skulle välja gymnasielinje igen
25. Ett samtal du minns
26. En tisdagskväll klockan 20:42
27. Ditt utseende
28. Dina bästa egenskaper enligt dig själv
29. Du och alkoholen
30. Det värsta du vet
31. Något du ser fram emot
Det här är vad jag ska skriva om de närmsta 31 dagarna!

Marslistan

1. Presentera dig själv
2. Så blir ditt 2011
3. Dina favoritpersoner
4. Ett galet upptåg
5. Alltid i ditt kylskåp
6. Dina bästa filmer
7. Ett tråkigt minne
8. Tre saker du vill förändra med ditt liv
9. Dina favoritplatser
10. Du och idrotten
11. Ett roligt minne
12. Tre saker du tycker om med din kropp
13. Musiken som betyder något
14. Något du skäms över
15. Du och kärleken
16. Idag har du...
17. Ditt yrkesliv
18. Ett val du ångrar
19. Något du är stolt över
20. Ditt liv i siffror
21. Tre saker du ogillar med din kropp
22. Dina ovanor
23. Böcker som berört dig
24. Om du var sexton år och precis skulle välja gymnasielinje igen
25. Ett samtal du minns
26. En tisdagskväll klockan 20:42
27. Ditt utseende
28. Dina bästa egenskaper enligt dig själv
29. Du och alkoholen
30. Det värsta du vet
31. Något du ser fram emot
1. Presentera dig själv
2. Så blir ditt 2011
3. Dina favoritpersoner
4. Ett galet upptåg
5. Alltid i ditt kylskåp
6. Dina bästa filmer
7. Ett tråkigt minne
8. Tre saker du vill förändra med ditt liv
9. Dina favoritplatser
10. Du och idrotten
11. Ett roligt minne
12. Tre saker du tycker om med din kropp
13. Musiken som betyder något
14. Något du skäms över
15. Du och kärleken
16. Idag har du...
17. Ditt yrkesliv
18. Ett val du ångrar
19. Något du är stolt över
20. Ditt liv i siffror
21. Tre saker du ogillar med din kropp
22. Dina ovanor
23. Böcker som berört dig
24. Om du var sexton år och precis skulle välja gymnasielinje igen
25. Ett samtal du minns
26. En tisdagskväll klockan 20:42
27. Ditt utseende
28. Dina bästa egenskaper enligt dig själv
29. Du och alkoholen
30. Det värsta du vet
31. Något du ser fram emot
Det här är vad jag ska skriva om de närmsta 31 dagarna!

15 Mars 2011

God morgon!
Vaknade för 20 min sedan vilket nästan innebär morgonstress till 100%. Så jag har nyss lagt make-upen och fixat håret så nu är det bara kläderna kvar.
Igår så tittade jag på Superstylisten Jonas hans program hade ju premiär igår. Jag gillade det programmet men själva innehållt var sådär men jag älskar hans attityd/sätt att vara på. Jag blev avundsjuk på alla dessa showrooms, stylist uppdrag och solglasögonen à 60 st!!
Idag är det träning igen fast det är innebandyträning. Men jag slutar kl 12 idag så då hade jag tänkt mig att hoppa på bussen direkt.
Ha en bra dag!♥
en nytagen bild, hela 4 min gammal...

Rebecca och Fiona

De här är mina favoriter! Har lyssnat riktigt mycket på dem den sista tiden för de låtarna är så bra att springa till!
Lite synd att man inte är äldre så man kan få se dem live... Det är "bara" 4 år kvar tills dess, men man får hoppas att det fortfarande är "heta" då.


Härligt härligt men jobbigt jobbigt...

Hej!
Trillade nyss in hemma trött och svettig! Det här ska vi köra en gång i veckan ett bra tag till så vi kommer väll se ut som bodybuilders innan sommaren, i hope so...hahah.
Zumba i 30 min sedan kondition och styrka, jag är för en gångs skull att jag har skadat handleden för alla dessa armhävningar såg inte kul ut... Sen tog jag en powerwalk hem i 20 min med mina favoriter i öronen.
Nu ska  jag hoppa in i duschen och sedan blir det TOP MODEL 15, I ♥ it!

Stylisterna avsnitt 15

Det börjar bli riktigt spännande.....

Glass i stora lass!

Hej hej!
Har nyss kommit hem från skolan! Hade idrott sista passet och snart ska jag iväg på fysträning, Zumba!! Det ska bli otroligt kul. Jag glömde att ta med mina skor till gympan så jag fick ont i fötterna när jag körde barfota.
Jag lyckades att ta en gräsfotbollssko ochh en innomhussko, klantigt...

Nu har jag tagit fram glass och jag ska göra mjukglass av den! Det är bara att lägga glassen i ett glas och sedan köra det i micron. Inte för varmt och inte så länge för då blir det ingen glass kvar.
Ha det så bra
!♥
Tumblr_li0w7i5qsq1qdopjko1_500_large

Tumblr_l9odn6raar1qa37bzo1_500_large

Icecream-cone-cakes-mr-gallery-1920129-x_large
Glass är gott och snyggt...

Konjaksbrun

Vintage

Kommer att matchas till en ljus långklänning med en vit kavaj, ett par träklackar och en halsring i guld.

Paris

99 kr
Det känns som om jag bara spenderar mina pengar på böcker just nu....

White & Missoni

WHITE & MISSONI
Minimalistiskt Mönstermani

14 Mars 2011

God morgon sunshines!
Vaknade för en stund sedan, känslan av att alarmet ringer supertidigt och man vet att man kan snooza en stund till.
Då är det bara att ligga kvar i den varma sköna sängen och slappna av. Idag är det måndag, den dagen så börjar vi kl 10.25 sovmorgon....
Ska göra en mumsi frukost till min familj och de älskar Scones! så det blir nog det. Vad snäll jag tycker att jag är men det behövs om man gillar att shoppa (mycket)...hahah.
När skolan är slut så ska jag ta en promenad och sedan är det dags för träning, Zumba core är vad som står på listan! Det ska bli så sjukt kul för vi har det med vårat innebandy och fotboll så då känner man alla där. Så man slipper att gå därifrån med svansen mellan benen om man var sjukt dålig påå att dansa...
Hörrni ha en bra dag så hörs vi när jag kommer hem (16.00) Puss och Kram

Sol, shopping och god mat♥

En fot på jorden eller ingen

Hej på er!
Lite ledsen för den dåliga uppdateringen idag. Fick lite lätt panik när min dator slutade att fungera förut, den gick inte att starta och jag testade gång på gång. Men nu så fungerar den igen!
Jag och mamma bakade chokladbollar och de blev så goda, de var de bästa jag någonsin gjort!! Efter att jag hade fyllt min mage så åkte jag iväg på fotbollsträningen det gick skitdåligt men kul var det. Det är som om man glömmer allt på ett par veckor. När man sedan är tillbaka så måste man lära sig på nytt.
Nu sitter jag i mitt rum, nyduschad med ett varmt täcke som nyss kom ut ur torktumlaren!! Jag älskar värme, det gör så man kan slappna av och sedan så sover man bättre, enligt mig.
Ska göra mig i ordning och sedan ska det tittas på solsidan om jag inte somnar ståendes.... Är bara lite trött.
God natt!
(turkiet bild)
Har 3 st prov den här veckan men jag visste bara om 2 tills nyss och provet är imorgon!! KATASTROF!

Tråkig

Nej nej, jag har verkligen inte samma kläder som igår!! Hade på mig dom i 1 timme kanske innan jag hoppade i pyjamasen.
Ni får en lite bättre bild här där man verkligen ser allt...

Det är bara att titta!

Första videoinlägg på outfiten...
Kommer att köra stenhårt på det här för det var kul! så jag har skapat en ny kategori "Videoinlägg"
Vad tycker ni?

Söndagsgodis

Har parketat rumpan i soffan och käkar äpplen och tittar på 2012!
Den är så otroligt bra, igår såg jag på FB att om man plussar ihop  11-09-01 och 10-03-11 så blir det 21-12-12, Alltså jordens undergång Scary på hög nivå!! Även om WTC katastrofen inte var en naturkatastrof, varför stämmer datumen??
En tankeställare...
Ha en bra dag!

13 Mars 2011

God morgon!!
Sitter med en Ben & Jerrys i knät och äter. Glassen har aldrig smakat bättre! Den bara smälter i munnen och glider ner. Glass är bra frukost!
Vi var uppe till halv 3 igår då de sista minuterna var helt omöjliga, ögonen fick ett egetliv och benen hade gått och lagt sig för dagen.
Idag ska jag slappa (som igår) och titta på film. Senare ikvälll så är det fotbollsträning, gud vad jag längtar!!!
Är lite ledsen att jag inte gick på Club Nordic men jag får hoppas att det var fullt med fjortisar...haha.
Ha en fortsatt bra söndag!
En som tog en liten power nap...

Red lips

Det blir nog en stund till uppe ikväll!! Har nyss korkat upp ben and jerry glassen så nu är festen igång, haha...

Jag har på mig en egendesignadklänning och läppstift från MAC.
Ha en grym kväll! Puss och Kram, god natt!!

Grattis Eriiic!!!!

Vinnare av melodifestivalen 2011!! En superbra låt som jag hoppas kommer gå långt så det inte blir ännu ett fjasko....
Jag hoppades på Loreen och Love generation eller Danny!!!

Hemma fest!!

Ska ha en mys kväll med Emma och titta på mellon...Puss♥

Döskallesjal


(Blev glad när jag hittade min sjal som jag köpte i somras, hade glömt att jag hade en d slipper jag köa en ny....)

Har varit så lat så jag har inte tagit ett steg utanför dörren idag. Bara legat i soffan och slappat och det är precis vd jag har gjort de senaste 9 veckorna... Känner mig som en soffpotatis till 100%.
Jag har blivit medlem på en hemsida som heter Camprade som är jätte bra! Man kan köpa ett par UGG's för 660 kr och jag vet att de kostar 2200 vanligtvis!! Snacka om fynd!
För att bli medlem klicka HÄR, ni kommer inte att bli missnöjda..
Nu ska jag fortsätta att lata mig..


klicka på bilden för att komma till hemsidan!



Fysiskt

Solglasögon// En kiosk på västkusten, Örhängen//H&M (förra året), Shorts//H&M, Sjal// USA, Skor// Nelly.com

Byggde upp ett fysiskt collage i mitt rum. Ett som man kan ta på, känna material och dofter...
Dagens outfit kommer sen!

Skönhetsbibeln

Jag hoppas att denna kommer att lära mig ett och annat om hur man tar hand om sitt yttre 99 kr på bokrean.

Dagens detalj

Silverarmband i håret! Jag föll pladaskt för detta sätt att använda armbandet som tofs...
Vad tycker ni HISS eller DISS??
Ha en bra fortsatt lördag!

I'm feel free!!

Det är en helt underbar dag idag. Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag har fått ätit av mormors morotskaka!!
Jag vill ut ut i naturen känna mig fri och känna lyckoruset från topp till tå. Den här dagen visar vägen, vägen till våren! Med det här i bagaget så kan det inte bli något annat än bra, ett bra år!
Men denna dag så ska det städas, vårstädas så man kan fortsätta att vara glad!
Kram
Jojjoos
ph: av mig

Citystyle

jOJJOO
Vita byxor....

Avguda

Foto:
Jag kommer vara fast i vitt hela sommaren! En brunbrännd kropp till ett par vita plagg kan inte bli snyggare än så.
Glasögonen, instoppade stjortan, skärpet, väskan och de utställda byxorna i vitt♥

12e Mars 2011

Hej godmorgon på er!
Redan nu så har mina planer gått i kras för den här dagen. Jag hade tänkt mig att dammsuga hela undervåningen kl 8 för att få in pengar så jag skulle kunna köpa en ball T-shirt och en poncho som jag har hittat som är skit snygg!!
Mina andra planer var att gå in till stan och sedan till baka eller så ska jag springa/jogga/gå 1,5 mil på Kilene (ett frilufsområde) för nu ska det tränas!
I eftermiddag så ska jag va med en vän vi har planer på att gå på bio..

Det är en osäker som skriver detta inlägg. Det känns meningslöst att göra någon som man har tröttnat på och även om man inte vet om man gör ett bra jobb.... Men jag tror jag har drabbats av Sverige sjukan, ni vet när man håller på att dö av kyla och snö. Jag vill här ifrån!!

Älskar denna bild som jag tog i turkiet

Club nordic!!!!

Jag ångrar mig så sjukt mycket att jag inte köpte biljetter till THE BIG PARTY!! alltså Club Nordic....
Då är det väll bara att hoppas att de kommer tillbaka nästa år så jag får uppleva denna sak.
Men det tror jag inte...

Invisible

Godisskålen är nu tömd till botten och våra magar är fyllda till toppen! Jag är så sjukt mätt efter maten och godiset, men det är ju fredag. Fick nyss reda på det där om Japan Katastrofen ved hemskt! På bilderna såg det ut som att allt flöt bort vilket var precis vad som hände.
Jag och Moa var lite för lata för att gå ut och gå men det är så kallt ute så man håller på att bli galen!! Det är ju mars och det innebär ju vår, men var har den tagit vägen?!?! Det känns som om vi får vänta ett till på våren, tyvärr...
Nu ska vi äta lite onsynligt godis så ha det så bra! Kram

I ♥ Love H&M Bikinis

H&M's bikinis är prisvärda och otroligt snygga jag ska försöka att få hem alla denna sommar....

Nöjd! fast det gör ont...

Hej hej!!
Slutade nyss skolan. Sen åkte jag och Moa och köpte godis på coop! En hel påse fylld med goda saker.
Hon ch jag ska äta kyckling tacos och sedan så ska vi ut och gå för att utforska ön där vi bor för vi kom på att det finns många ställen vi aldrig varit på... Det är en liten ö så det är konstigt..... Men nu önskar jag att vi hade sådana piggar som man kan sätta på skorna så man inte halkar men vi kommer nog se ut som två pensionärer, hahaha..
Fick ett slag av panik så jag tog av mig gipset och det gör ont!! och´det syns att min handled har blivit smalare.
Ha det bra!!



Bohemian

Kofta//H&M, Blus//Gina Tricot, Jeans//H&M

Ett hårband och ett par stora solglasögon så är vi tillbaka på the 70's.

Skinnjackan

Bik Bok 499kr

Efter mycket slit för mig och de flesta i min närhet så hänger den äntligen i min garderob!!! Kram

Louis Vuitton

Kate moss tar med sig ciggen ut på catwalken....

11 Mars 2011

Hej och god morgon!!
Jag hoppade upp vid kl halv 6 helt utvilad och pigg!! Jag sprang ned till duschen för att göra mig fräsch.
Idag är det skolan igen men idag är det ju fredag!!! Det är hur bra som helst!! Men idag så har jag utvecklingssamtal, lite nervöst för då får man reda på hur det har gått under läsåret.
Nu sitter jag med min nya tandborste en eltandborste!!
Hej då och ha en bra dag!
Tumblr_lh3u39lmvm1qbfe1uo1_500_large
jag tror jag skulle se ut så här i brunt hår...

Snowstorm

Mina sittmärken efter köksgolvet känns ordentligt efter att ha suttit ett tag och pluggat inför mina modedrömmar, franska alltså!
Ska stoppa lite i magen och sedan ska jag strecha! För till sommaren då ska jag vara vig som en gummisnodd eller vad man nu ska säga... Split och spagat!
Ha det så bra och sov så gott!

Stylisterna avsnitt 14

Jag ääälskar stylisterna! Varje måndag och torsdagmorgon kl 6 sitter jag vid datorn..... det gjorde jag även på lovet.


Mönstermani


Mönster mönster mönster!! Det kan aldrig bli för mycket den här säsongen... More is more..

Halsringen

Elie Saab Fall 2011 Ready-to-WearElie Saab Fall 2011 Ready-to-WearElie Saab Fall 2011 Ready-to-WearElie Saab Fall 2011 Ready-to-Wear
Elie Saab Fall 11
Det känns som om halsringen är här för att stanna (ett tag iaf...) silver, guld men jag vil ha brons just nu!!

You must eat

Hej på er!!
En otoligt lång dag i skolan!! Klockan 8 till halv 4 är lite mycket. För i slutet av dagen så snurrar det inne i huvudet.
Min dag ska tillbringas till att plugga till alla prov jag har, rättare sagt 2 stycken. Men som tur är så är det baraD imorgon fre kvar sen är det helg!!!
Det har ju regnat/snöat mycket hela dagen och snöflingorna var stora som vindruvor så när jag kom hem så liknade jag en snögubbe!!
Nu ska det ätas wook och till efterrätt kladdkaka av det som blev kvar igår! Kram

The pant's

H&M 99 kr!!!

Slutar skolan kl halv 4 så då blir det mer uppdatering!

10 Mars 2011

God morgon!! Har ni sovit gott?
Det har jag iallafall somnade tidigt och vaknade sent.... Jag har blivit morgontrött vilket inte är så bra.
Idag är det skola precis som vanligt men det är bara 2 dagar kvar tills det är helg!! Äntligen i helgen blir det bio och andra roliga saker.
Idag hoppas jag att jag får lite mer lycka! Så jag överlever ett tag till... Gipset sitter kvar för jag snubblade i trappan och landade på rumpan och min hand, och det kändes rejält...
Nu ska jag äta frukost i min nya kopp som jag fick igår! Kram

Nelly trend

Äntligen så är nelly trend här!! snacka om att det kommer bli hål i plånkan...
God natt, ska klippa bort mitt gips nu, tror jag avskyr det!! ahhh

Otursdag x2??

Hej hej!!
Nu är jag äntligen hemma!! Skolan började kl 10 och slutade kl 14 så det var bra. Men imorse så trillade jag och slog i min hand sen i skolan så slog jag i handen i en dörr och när jag kom hem för några minuter sedan så trillade jag på stengolvet i vardagsrummet. Jag halkade där jag inte visste att man kunde halka så nu dunkar det i handen men jag är så arg över att gipset sitter på handen och förstör precis allt jag ska göra.
Jag hade ut 2 glas med vatten, välte ut hela sockerpacketer och tappade kartongen med ägg, vad ska man säga om det..
Igår så tog jag fel buss så jag fick sitta på bussen i 35 min istället för 13 min, gick in i en glasvägg och råkade nysa på en expedit...
Jag har otur så det står härligt till....

Jag var med en kompis förut och vi bakade kladdkaka och drack coca-cola och det var första gången sedan i mars förra året!! Men det var inte så gott så det dröjer nog ett tag till tills jag dricker det igen.
Ha det så bra!!
jag avskyr att det snöade idag, jag som trodde att sommaren var på G!!

Outfit


Stjorta- Lindex, Byxor-Bik Bok, Brillor-Ray Ban

Most Wanted

Ett sådant sött örhänge i den där lilla saken i örat vill jag också ha! Supersnyggt och supertrendigt och det sitter ett i Elin Klings öra...
Ska vi slå vad?? Mars ut så får ni se...

Jag vill hem!


Lindex

Lindex
Härliga saker!

Get it from H&M

H&M

Rosa och rött passar!!


KLANT

Nu är det skoldags! Katten sitter på fönstärbrädan (utanför) och tittar in. Awww. Jag lyckades inte få in mina linser så det får bli brillor idag...

9 Mars 2011- Kattspecial

God morgon!
När jag gick hem från innebandyn så såg jag en katt. Jag gick i 40 min och när jag ver hemma så var den fortfarande efter mig!! Jag lyfte ner den längst ned på sista trappsteget och sprang in men den följde med in!!
Den gick och lade sig i soffan och somnade, den var så söt!! Men vi lyfte ut katten och där satt hela natten och skrek.... Nu på morgonen så smet den in när mamma hämtade tidningen. Den gick hela vägen upp till mitt rum och hoppade upp i min säng.  Den är så söt men den är väldigt ryckig och instensiv så den har säkert ADHD....

Idag börjar skolan kl 10!!! Sovmorgon och en morgonpromenad för att lura bort katten.... Det sliter i hjärtat men troligtvis så är det någon som saknar katten..
Ha det så bra!♥
Ännu ett nummer av Sofis Mode jag har köpt varenda tidning i 3 år!! Det blir några tidningar efter ett tag..



God natt!

img_5056 (MMS)

God natt!


Fetisdag

Jag kommer aldrig att växa ifrån fetisdagen dagen då alla blir feta, haha. Humor på sandlådenivå....
Det ska firas idag med semlor och våfflor våran supergoda familjetradition.
Jag fick tag på en sak på stan som jag ångrar att jag köpte, jag skulle ha köpt en klänning istället eller jag vet inte.
Det är en jobbig känsla när man vill ha massor men det man måste ha räcker inte till... Men jag la undan 2 st plagg som ska köpas imorgon för jag glömde the money...

Ska kila iväg en stund och titta på tjejerna som ska spela innebandy! Jag har missat 10 st träningar! helt sjukt...

Ha det så bra!

gott! men grädden sakar inte så bra

Kneehighs

Stjorts-Only, Tights-Twilfit, Knästrumpor-BikBok , Skor- FootNews

Graffiti

Köpte detta nagellack för ett tag  sedan men jag ville inte använda svart nagellack så det fick bli dammigt... Me jag ville testa det och så här blev resultatet. Det känns som man har ett gammalt lack på sig....
Förste sista och enda gången jag har på mig det där...  Men jag ska testa några neonfärger!!

It's good to be home

Hej
Kastade mig just in genom dörren. Skolan slutade kl 12.10 idag vilket är toppen!!! Ska åka in till stan för att fixa bikinitrosorna, skinnjackan, en bok och sedan ska jag ta en fika. Är sugen på att shoppa vintage men det finns ingen bra vintage eller secondhand butik här med fräscha kläder.
Tänk om man hade en egen vintage butik då man kunde ta kläder från butiken om man fick in riktiga dyrgripar... dreams..hah.
Ska ta en tallrik med äppelbitar och kanel innan jag åker för lunchen idag var den bästsa på riktigt länge!! Det var pannkakor jag som inte tål vanliga pannkakor får hemmagjorda pannkakoe utan gluten,laktos och ägg så de är mycket nyttigare än vanliga...
Hej då! blir att skynda för bussen går 13:15...
Tumblr_lhgdcfbxmk1qaplylo1_500_large

Tummen upp


Answer


Jag har nästan ingen aning vad du menade men. Från vår stuga till sjukhuset och tillbaka till våran stuga så var det 16 mil. 8 mil dit och 8 mil hem (till stugan).
Jag hoppas det var svar på din fråga, annars så är det bara att fråga igen:)

-Jag tycker att det är lite fjuttigt med komentarer! Våga fråga, eller vad man nu ska säga. Jag kan svara på allt *nästan* allt mellan himmel och jord...
Kram

Gör det bästa av det

Hej på er!!
Varje minut denna dag har tagits tillvara på idag. Munjiporna har gått från öra till öra, det känns som om allt kommer rasa vilken sekund som helst vilket det gjorde.
 
Dagen i skolan har varit underbar!! har skolabstinenst då jag inte har suttit en enda hel vecka i skolan på 7 veckor!! Mitt skolskåp hade nästan förflyttas hem till min säng då jag aldrig blev frisk...
Har ätit så mycket idag då det känns som om min mat kommer möta frisk luft igen. Det var det sista mötet idag och det var sorgligt men ändå kul! Det serverades korv, marrängsviss och godis, och jag käkade det allt!!!
 Jag lyckades inte ens en dag med att hålla mig borta från godis.. Sorgligt värre...
 Nu ska min kropp få möta nytvättade och varma sängkläder men först så ska jag träna och sedan blir det ett avsnitt av stylisterna!
God natt!!♥


Nautical

Tröja- H&M, Spetstopp-H&M, Jeans- Diesel, Halsband, glitter

Burberry prorsum AW 11- London

Längtar redan till hösten men ändå inte, de här outfitsen från Burberry känns helt rätt! I höst så kommer det inte att bli en svart höst! Många färger kommer det att vara.
Kram

Lady gaga Vouge

Lady Gaga!!! Rosa peruk, blekta eyebrown och pliserade tyger, kan det bli mer rätt??
Ska köpa det direkt när  jag ser den! finns troligtvis på Pressbyrån 1 mil här ifrån.....

Ice cool

Härliga istappar! det var lite synd att jag inte fick med när det droppade från dem....


Lipstick

Cristal peach 50 kr Lindex

Rätt nyans för denna vår...

7 Mars 2011

God morgon  på er!!!
Vaknade nyss av att mitt hemska alarm ringde!! jag snoozade för länge
så jag försov mig en timme......så det kommer bli lite brottom för allt går trögare med en hand.
Idag så slutar skolan 15.40, super sent. Sen ska jag ta en promenad tills kl 17.00 då jag ska på möte.
Det blir ganska fullt upp i em, men ni får tidsinställda inlägg!!
Ahh hade typ glömt att det var skola idag!! Det är otroligt att 7 dagar går så fort, en vecka till hade varit perfekt!  Men snart är det påsklov...
Ha en bra dag!
Älskar att våren är på G,  hör kvittrande fåglar just nu!!!

God natt

Har nu fattat att det är svårt att dusha med en arm! Fick tvål i båda mina ögon OCH i munnen, vilket inte smakade så bra...
Solsidan var bäst som vanligt men det blev varken Wallande eller Big Brother för jag är så trött..
Ska nu gå och sova i mitt nystädade rum som jag städade förra veckan... Även om alla dörrar och fönster är stängda så ligger det ändå damm överallt på golvet!?!? Jobbigt..
Från och med kl 24.00 sen så ska jag inte äta choklad, godis eller kakor, lycka till säger jag till mig själv*host*... Jag börjar med 3 veckor och sedan tänker jag fortsätta fram till sommarlovet...
God natt!
 Tumblr_lhi19ft1se1qg7xqzo1_250_large
målet...


Fantastico

Hej!!
Min söndags kväll är gjord!! Först Top Model 15 (repris) för jag missade det i måndags. Sen är det solsidan!! Veckans höjdpunkt! haha. Sen är det Big brother eller Wallander, kan inte bestämma mig...  i-landsproblem.
Till allt så har jag en toblerone som jag fick för jag passade en katt förra veckan! mumsigt..

Måste dusha ikväll för det var ett tag sedan, lite för mycket information....
Ha en bra kväll!!
en muppig bild..

happily ever after

Happily

Happily by Jojjoos on Polyvore.com

Sneek peek

Åhh mina nya älskingar.....

Home sweet home

Hej nu är jag hemma!!
Jag har längtat hem ända sedan i torsdags morse, så det var riktigt skönt att få kliva in genom dörrarna och känna doften av hus. Jag somnade när vi åkte där ifrån och vaknade hemma, skönt! Att åka bil är så tråkigt om det inte är i något fint land....
Det är ju inte bara bra saker av att vara hemma, allt måste ju packas upp... Det har tagit mig 1 timme att plocka upp och vika in sakerna ur den lilla väskan, ah har den som är dubbelt så stor kvar....
Har tänkt mig att åka till stan och fixa mina bikini byxor för jag kan ej använda dem. Tjejen i kassan tog ej bortlarmet...
Höjden av klantighet! larmbrickan går ej att få bort. Först så trodde jag att hon i kassan inte såg trosorna men de var med på kvittot, konstigt iaf..
Ha en bra söndag!home sweet home
perfekt city outfit!

Most Wanted- The clutch

Färgstark Stor Kuvertväska
Chapnlle 349 kr
Den färgstarka clutchen.

6 Mars 2011

Hej och god morgon!!
Har suttit i soffan hela den här morgonen för att titta på vasaloppet! Känner mig lite old för att ag sitter och tittar på det kl 8 på en söndagsmorrgon. Någon gång i mitt liv så ska jag åka vasaloppet!! Men jag fattar inte hur de kan åka 9 mil i streck!!
Jag tycker att det är långtråkigt att åka bil 9 mil... Idag ska vi åka hem från Branäs!! Men det är typ 18 mil hem, tyvärr. Men innan vi ska åka hem så ska det städas och städas och städas. Men jag slipper att göra det mesta för det är svårt att göra det med gipset..
Den här veckan som kommer så kommer det bli hårdträning med en arm!! Har som sagt inte tränat på 6 veckor och det kommer nog bli fler innan min hand läker... Jag vill träna!!
Ha det så bra idag!♥

desperat av choklad.....

Broken?

Hej hej!!
Har suttit och tittat på melodifestivalen och ätit godis! Har varit på sjukhuset idag för mamma tvingade iväg mig 16 mil, come on!
Imorse kl 10 så var vi i sjukstugan men de hade inte öppnat så då gick jag och mamma och tog en fika, chokladboll och varmchoklad.
Jag fick gips i sjukstugan sedan tog vi gondolen(liften) upp till toppen för där har vi våran stuga. Det var rena rama snöstormen ute så det yrde snö överallt och man kunde luta sig mot vinden utan att falla...  Jag, mamma och pappa åkte till Torsby för att röntga min arm. De bytte gips där.
Det var min dag, jag hoppas att ni har haft det bättre än mig idag.
Kram♥
min fina fiskbensfläta

JFR- All i want!

Kenzas - SPEECHLESS x1Big cross, brown feathers
Ear cuff - Handsomely
Dubbelring kors - INPUNDENS
DUBBELRING - Beautiful wings

Bloggpaus

Hej!
tar en bloggpaus för att det är så jobbig att skriva nu när jag har skadat handen. får se om jag skriver något under dagen. Kram♥

Nu blir det att gå upp för backen och ta l...

img_8513 (MMS)

Nu blir det att gå upp för backen och ta liften ner till sjukstugan... Kommer att få pengar tillbaka så då kan jag shoppa!! då får jag smaskiga 1300 i plånboken...


Varv efter varv

Har lagt mig i soffan för att få högsta mysfaktor framför tv'n. Har legat där hela dagen, igen. Kvällen har bestått av godis, godis och mat, ingen kissie diet här.......
Bilden förklarar ganska mycket.
En snowboard+en uppkörd backe med massa drivor av snö+ en sur Johanna= ingen bra kombinatiton. Jag skulle svänga precis som vanligt från att köra med ryggen mot backen till att vända så jag körde med magen framåt precis där så låg det en snödriva! Jag fastnade i snödrivan och gjorde en bakåtvolt samtidigt som jag satte mig ned på marken på min hand...
Det gör ont men jag överlever, det kan vara en liiten liiten spricka eller en stukad handled...
Ha en trevlig helg! Nu ska det tittas på American pie!

Worried

H&M 199 kr
Dessa snyggingar fick jag med mig förra veckan när jag var på stan. Jag är lite orolig hur kommer att passa nästa vecka.....
Ha det så bra


Lady gaga

Alla fashion fantaster titta!

Jag hyllar alla gula saker

Yellow

Gult, gult, gult.....
Yellow by Jojjoos on Polyvore.com

Back to the 70's

Jumpsuit Weekday, Väst H&M, Solisar H&M, Skor H&M

4 Mars 2011

Hej på er!
Var uppe med tuppen imorse! Slängde i mig en tallrik med gröt för att sedan kasta sig ut i backen.
Var ute vid kl 9.30 för att åka med mina vader gör så ont för jag har träningsvärk.... Hade tänkt att åka lite mer men hela Ryska skidlandslaget kom ut i backen och flög fram förbi alla andra. Så då tyckte jag att det var dags att ta en kexchoklad paus! mumsigt! har ätit 6 st denna vecka, än så länge om några sekunder så blir det 7..... Det hät kommer inte mina nya tighta jeans gilla...
Hej då!♥

The pleated dream


Jag vill känna inspiration, lycka och glädje. Uttrycka mig själv i outfits, visa mitt intresse för mode med ett stort leende. Man vill allt! Men i slutet så inser man att det kommer inte att gå...
Men det slutet vill jag inte ha, jag vill ha ett slut som inte innebär ett slut. Ett slut som innebär kunskap och kraft som gör en drivade framåt i den stora vida världen...

Fel sida..

Den här bilden är häftig tycker jag för man ser inte slutet av backen, det var en otroligt tjock dimma så man såg knappt 5 m framåt.
Idag vaknade jag på fel sida! Först så var jag trött så jag låg i soffan fram till kl 13, sen så begav jag mig ut i backen men allt gick fel, fel och fel. Pjäxorna är förstora, skidorna är för långa, hjälmen är förstor och ful och mina skidglasögon gick sönder. Vad mer kan gå fel?!?! Hahah, en riktig skitdag det är till och med så jag helst skulle vilja ligga i sängen hela dagen.
Imorgon så ska jag upp! Då ska allt vara bra! Men jag har hemlängtan så det står härligt till, Jag vill hem!
Jag längtar nog inte hem utan mest till shoppingen för här finns det bara underställ, hjälmar, skid;  solglasögon och mat.
Vill shoppa och träna i gymmet!!
Ha det så bra!! nu ska jag slänga i mig lite mat och sedan blir det en promenad♥

I want to wear it

Androgyn


pastel
Jag är ett fanatiker när det gällar makulint med raka byxor och kavajer men jag ni vill inte veta hur jag ser ut i dessa kläder eftersom det krävs en lång och smal kropp.. Nu: Skidor, har mått skit hela förmiddagen men nu hoppas jag att kunna ta mig ut i backen.

På allas läppar


                                                       
                                               
Det hörs, ses och dansas Zumba! ett otroligt roligt tränings alternativ!! Det får hela kroppen att må bra! Allt som handlar om träning är på alla läppar just nu! Det känns bra för av träning så mår alla bra.
Ska börja att gymma på friskis nästa vecka!!

Kram från iskalla Branäs

3 Mars 2011

God morgon!! Har ni sovit gott??
Jag somnade kl 21.15 igår ganska tidigt för att vara mig för jag är en kvällpigg människa. Det blev inte några bilder igår för i tittade på super zebran och sen så tog jag två steg till min säng och sedan så sov jag.
Men jag är lika trött nu som igårkväll så jag har lust att lägga mig i den varma sköna sängen igen.
Men idag så ska jag ta det lugnt och packa lite för den ena familjen åker här ifrån och sen kommer några andra kompisar.....
Alla har en iPhone vilket innebär 8st iPhones med 8st laddare så det är bara att försöka att hitta sin laddare.

Ända sedan i lördags så har jag gjort videobloggar för jag kom på att när jag startade min blogg förra året så fixade jag videofyme. Så nu så ska ni få en film frånn Branäs på söndag. Tänker att göra en "video" från varje ställe jag har varit på, som sist då jag var i Turkiet.....
Om ni klickar här så får ni se den,haha skäms lite när jag ser på den för alla på stranden stod och skrattade och stirrade på mig....

Ha det så bra! Ses i backen!♥



en glad tjej i liften när den hade stannat...

Glad

Hej på er!!
Nu är jag stel som en pinne med ett ömmande knä.... Körde på skidorna fram till lunch och sedan snowboard.

Var laddad till 1000 och tänkte "skam på den som ger sig" så efter 2 gånger tidigare på snowboard så tänkte jag ta den backen jag älskar att åka skidor i... Kan jag åka med skidor här så funkar det här med, och vet ni vad det funkade!!!
Jag tog det ganska lugnt men jag klarade mig hela vägen från toppstugan till dalen/gondolen och jag trillade några få gånger!! och enligt emilia så såg det bra ut....
Men nu har jag jätteont i mitt knä och det var inte ett vanligt åk jag gjorde när jag trillade, det var det sista.....Det säger ju allt...
Hörs senare då ni får ett bild regn!♥

Most Wanted- Proenza Schouler


Foto:
Känner ett otroligt sug efter denna väska från Proenza Schouler!! Visst är den snygg men för 19 550 kr och lite till så kan man ju köpa en chanel 2.55.......

Dagens stilleben

Favorit böckerna!

Finn två fel...

fast jag äter bara bullen!! som ser super god ut!!

Most Wanted- Weekday

Dessa skor är så sjukt snygga!! De kommer nog ses på många fötter i sommar..

2 Mars 2011

God morgon!!!
Har ni sovit gott inatt?? Jag har sovit superskönt och min nya säng var mycket bättre!! Tjejerna skulle byta säng med killarna eftersom det är 40cm utrymme mellan våningssängns undre och övre våning, och jag fick såklart sova i det trånga. Det är precis så man kan ha 1 kudde och lägga huvudet på kudden utan att slå i det...
Min bror har ett stort blåmärke i pannan efter en marddröm då ha satte sig upp utan att tänka....
Vi har nyss firat med pommac!! idag kommer det vara full rulle hela dagen, skidor, skidor, snowboard, äta tårta och fira.
Hej då nu ska det ätas tårta!!
//tror nog att det var ett år sedan jag åt så här onyttigt men vi åker ju skidor hela dagarna....

Come closer

Dehär är min favorit parfym!! doftar gott,lagomt sött och fräscht. Den kostar en mycket liten summa rikstaler, hela 49 st på Yves Rocher

// god natt!! Hörs imorgon å ska det firas för imorgon så har vi ett födelsedagsbarn i stugan...

I only wear pink and white

Är alldeles varm i hela kroppen efter 30 minuters bastubad!! Kändes som om man skulle flyta bort där inne. Nu ska kvällen utnyttjas fullt ut med film, choklad och våfflor!! Filmernas val gillar jag en härlig film som man kan se hur många gånger som hellst och frozen passar ju extra bra när man sitter i en fjällstuga... Fast det finns ju ingen sittlift här... bara gondol.
Ha det så bra!! bonne nuit


I'm back!

Hej på er!!!
Nu har jag äntligen fixat ett nätverk!! är superglad! så nu kan jag uppdatera till max men roliga bilder med mera.
Har kört i backen sedan kl 9 imorse men både skidor och snowboard. Det är som en dröm att åka mär det är nypistat och solen skiner, men idag har det varit dimmigt hela dagen så man har knappt sett något. Men det gick bra att åka snowboard iaf för jag körde hela backen på första försöket (fast jag vill inte erkänna att det är en blåbacke...haha, men jag har lite svårt att stanna så ja är rädd för att köra öven en liten knatte.
Vi släpper på rejält och tar i hela dagarna men idag så slutade det slutade med ett litet besök till sjukhuset, det var inte jag...
Ha det så bra!

Doppa ballerina

Det där med doppade var inte direkt min sak eftersom jag tappade den 3 gånger, men gott smakade det iallafall!!

Every girls dream

 


Det här är minsann inte några skelett i garderoben men om man råkar ha dessa hemma så ska ni veta att de har ett värde på 19.960kr och 7.940= 27 900!!


RSS 2.0