Julkalendern 2010


Följ med till Hotell Gyllene Knorren

Familjen Rantanen har fått nog av livet i storstan och pappa Roger impulsköper ett hotell på landet. Fulla av drömmar om ett idylliskt liv intar de hotellet. Det är bara en hake. Hotellet har inga gäster, ingen mat, och visst spökar det i rum nummer 13? Julkalendern Hotell Gyllene Knorren bygger på Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker.

Säljarna av hotellet, familjen Grossman, har inte varit helt ärliga. De glömde att berätta om den nya vägen, som inte passerar hotellet. De berättade inte heller om sitt nya hotell, som tar familjen Rantanens gäster. Men tro inte att Rantanens är de som ger upp. Nejdå, det gäller bara att övertyga de få gäster som kommer om hotellets förträfflighet! Tillsammans kämpar de för att få hotell Gyllene Orren (eller Gyllene Knorren, som det kommer att kallas när den övernattande lokaltidningen hittat en gris i sin säng) på fötter.

Julkalendern sänds varje dag, med start den 1 december och avslutning på julafton. Varje dag kl 7.15 samt kl 18.45, både i SVT1 och SVT Barnkanalen
/SVT

Jag tycker att Pelle svanslös, Sjömansmöss och diselråttor och En riktig jul har varit bäst genom mina år.
Vilka är era favoriter??


Medelanden♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (den kommer inte att visas)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0